Aanmelden logeernetwerk

Er komen veel mensen van ver weg (zowel vanuit Nederland als daarbuiten) naar CaDansa. Daar zijn we heel blij mee, maar al die mensen moeten wel allemaal ergens een slaapplekje vinden.

Daarom hopen we dat zoveel mogelijk mensen uit Utrecht en directe omgeving slaapplekken beschikbaar willen stellen. Ook mensen die verder weg wonen, het hele weekend naar Cadansa gaan en mensen met de auto (of met het ov) mee heen en weer kunnen nemen nodigen we uit om slaapplekken aan te bieden.

Hoe werkt het?

Je vult hieronder je gegevens in, het aantal slaapplekken dat je beschikbaar wilt stellen en praktische informatie voor je gasten.

Je gegevens komen dan op een lijst op deze website te staan die potentiële logées kunnen bekijken. Als iemand geïnteresseerd is om bij jou te logeren, kan hij/zij via een formulier contact met je opnemen. Het e-mailadres dat je hierin invult komt dus niet op de website te staan.

Als er een of meerdere plekken bezet zijn, of je helemaal vol bent, geef je dat aan ons door via . Dan passen wij het voor je aan of we verwijderen je van de lijst.

Over jou

Slaapplekken

Geef hieronder aan hoeveel slaapplekken je in totaal ter beschikking stelt.

Geef in de drie tekstvelden ajb het volgende aan:

  • Een korte omschrijving van je woonsituatie en de slaapplekken. (Aparte kamer? Bed? Matje?)
  • Wat je gasten mee moeten nemen. (Slaapzak, matje, handdoeken...?)
  • Hoe je gasten vanaf je huis bij het bal kunnen komen. (Ov, auto, (mee)fietsen, lopend.)
  • Alles wat je verder kwijt wilt (huisdieren, allergieën, favoriete kleur, ...)
  • Doe dit alles in het Engels zodat ook buitenlandse gasten begrijpen waar het over gaat
  • Alles wat je hier invult komt op de website te staan. Vul hier dus niet je adres, telefoonnummer etc. in maar geef dat later pas door.