Tickets

Cadansa is uitverkocht. Je kunt helaas geen kaartjes meer bestellen.

Er zijn in totaal per dag 300 plaatsen beschikbaar, in de vorm van weekend- en dagkaarten. Om te voorkomen dat we voor de ene dag heel veel dagkaarten verkopen en voor een andere dag bijna geen, gaan we het aantal dagkaarten dat verkocht gaat worden een beetje controleren. Het kan dus zijn dat dagkaarten tijdelijk niet beschikbaar zijn.

De voorverkoopprijzen zijn als volgt:

TicketPrijs normaalPrijs korting
Weekend (vr, za, zo)€ 50€ 40
Vrijdag€ 15€ 12
Zaterdag€ 25€ 20
Zondag€ 15€ 12
Muziekworkshop€ 10€ 10
Dansworkshop€ 10€ 10
Yoga of meditatie€ 5€ 5

Workshops zitten niet bij de prijs van weekend of dagkaarten in, voor de workshops moet je extra reserveren en betalen. Dit kan tijdens het reserveren van je weekend- of dagkaart, maar het kan ook later nog, zolang de workshop niet vol is. De workshops zijn voorbehouden aan de festivalgangers, of die nou één dag komen of alle drie de dagen. Het maakt hierbij niet uit of je vrijdag, zaterdag of zondag naar het festival komt.

Deze prijzen zijn voorverkoopprijzen. De voorverkoop sluit op 1 november. Als er dan nog kaarten over zijn, worden deze aan de kassa verkocht.

Voor het kortingstarief geldt dezelfde regel als bij de bals in de Musketon:

Als je weinig geld te besteden hebt en de volle prijs voor je een reden is om niet te komen (bijv je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Je mag dat dus zelf bepalen. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt; al het geld komt ten goede aan het festival. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen, is dat heel erg welkom!

Procedure van voorverkoop

Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je de betalingsgegevens toegemaild. Je geld moet binnen 2 weken op onze rekening staan, anders vervalt je reservering. Als het uitverkoopt, kijken we naar het tijdstip van binnenkomst van je formulier (niet je betaling). Je kan meerdere kaartjes kopen; dan moet je wel voor elk kaartje een nieuw formulier invullen.

Mocht de site crashen omdat iedereen tegelijk een kaartje wil kopen, dan vragen we jullie een mailtje te sturen naar . Uiteraard kan dit niet als de site niet crasht en ook niet voor 1 september. We doen natuurlijk ons uiterste best om dit te voorkomen.